Kuchyňské nože

Japonské kuchyňské nože se řadí do různých kategorií podle využití nebo způsobu, jakým jsou vyrobeny. Každý nůž má svou tradici a unikátní název, jako například Funayuki, Deba nebo Yanagiba. Každý z těchto nožů může být použit na širokou škálu potravin, od ryb, masa, zeleniny až po sushi a sashimi. Každopádně musíme klást důraz na to, abychom používali správný nůž na práci, ke které byl určen. Při nesprávném zacházení může dojít k nežádoucímu poškození nebo zranění. Mezi přední dodavatele našich nožů patří MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který využívá dlouholetou rodinnou tradici a nabízí jednu z nejširších nabídek nožů v Japonsku.

4 položek celkem
Japonský deba nůž na filetování ryb MIKI HAMONO SEISAKUSHO - 150 mm
3 524,79 Kč bez DPH
4 265 Kč

Deba filetovací nůž od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 150 mm dlouhou čepelí...

Kód: 9472
Japonský kuchyňský nůž MIKI HAMONO SEISAKUSHO Blue Paper Steel - 150 mm
3 107,44 Kč bez DPH
3 760 Kč

Víceúčelový kuchyňský nůž od MIKI HAMONO SEISAKUSHO, ideální pro krájení masa, zpracování ryb, přípravu sushi, krájení dezertů a další. Jádro nože z vysoce kvalitní oceli...

Kód: 9499
Japonský kuchyňský nůž Santoku s damaškovým vzorem VG10 MIKI HAMONO SEISAKUSHO - 150 mm
3 033,06 Kč bez DPH
3 670 Kč

Tento univerzální nůž Santoku od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO je ideální pro všechny kuchyňské úkoly. Jeho rezistentní a ostrá VG10 ocelová čepel ho činí ideálním pro...

Kód: 9520
Japonský víceúčelový kuchyňský nůž s kladívkovou úpravou UMEBACHI RYUMA - 150 mm
727,27 Kč bez DPH
880 Kč

Všestranný kuchyňský nůž od značky UMEBACHI RYUMA má čepel dlouhou 150 mm a je ideální pro krájení ryb a masa. Nevhodné na tvrdé a zmazené potraviny. Vyrobeno v Japonsku.

Kód: 9631