Kuchyňské nože

Japonské kuchyňské nože se řadí do různých kategorií podle využití nebo způsobu, jakým jsou vyrobeny. Každý nůž má svou tradici a unikátní název, jako například Funayuki, Deba nebo Yanagiba. Každý z těchto nožů může být použit na širokou škálu potravin, od ryb, masa, zeleniny až po sushi a sashimi. Každopádně musíme klást důraz na to, abychom používali správný nůž na práci, ke které byl určen. Při nesprávném zacházení může dojít k nežádoucímu poškození nebo zranění. Mezi přední dodavatele našich nožů patří MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který využívá dlouholetou rodinnou tradici a nabízí jednu z nejširších nabídek nožů v Japonsku.

1 položek celkem
Japonský sklizňový nůž SENKICHI - 155 mm
834,71 Kč bez DPH
1 010 Kč

Sklizňový nůž od značky SENKICHI je ideální nástroj pro sklizeň listové zeleniny. Délka čepele 155 mm. Vyrobeno v Japonsku z kvalitní oceli.

Kód: 9886