Kuchyňské nože

Japonské kuchyňské nože se řadí do různých kategorií podle využití nebo způsobu, jakým jsou vyrobeny. Každý nůž má svou tradici a unikátní název, jako například Funayuki, Deba nebo Yanagiba. Každý z těchto nožů může být použit na širokou škálu potravin, od ryb, masa, zeleniny až po sushi a sashimi. Každopádně musíme klást důraz na to, abychom používali správný nůž na práci, ke které byl určen. Při nesprávném zacházení může dojít k nežádoucímu poškození nebo zranění. Mezi přední dodavatele našich nožů patří MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který využívá dlouholetou rodinnou tradici a nabízí jednu z nejširších nabídek nožů v Japonsku.

2 položek celkem
Japonský deba nůž na filetování ryb s kladívkovým povrchem UMEBACHI RYUMA - 120 mm
673,55 Kč bez DPH
815 Kč

Malý deba nůž od značky UMEBACHI RYUMA je ideální nástroj k filetování ryb a zpracování drůbeže. Nůž disponuje dřevěnou rukojetí a 120 mm dlouhou čepelí s kladívkovým...

Kód: 9640
Japonský víceúčelový kuchyňský nůž s kladívkovou úpravou UMEBACHI RYUMA - 120 mm
673,55 Kč bez DPH
815 Kč

Všestranný kuchyňský nůž od značky UMEBACHI RYUMA má čepel dlouhou 120 mm a je ideální pro krájení ryb a masa. Nevhodné na tvrdé a zmazené potraviny. Vyrobeno v Japonsku.

Kód: 9628