Kuchyňské nože

Japonské kuchyňské nože se řadí do různých kategorií podle využití nebo způsobu, jakým jsou vyrobeny. Každý nůž má svou tradici a unikátní název, jako například Funayuki, Deba nebo Yanagiba. Každý z těchto nožů může být použit na širokou škálu potravin, od ryb, masa, zeleniny až po sushi a sashimi. Každopádně musíme klást důraz na to, abychom používali správný nůž na práci, ke které byl určen. Při nesprávném zacházení může dojít k nežádoucímu poškození nebo zranění. Mezi přední dodavatele našich nožů patří MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který využívá dlouholetou rodinnou tradici a nabízí jednu z nejširších nabídek nožů v Japonsku.

2 položek celkem
Japonský kovaný nůž Funayuki KYUSAKICHI - 145 mm
619,83 Kč bez DPH
750 Kč

Kuchyňský nůž Funayuki od značky KYUSAKICHI nabízí bezkonkurenční ostrost a kvalitu. Nůž je ideální na zpracování zeleniny, ryb a masa. Je lehký a vyvážený pro maximální pohodlí...

Kód: 9178
Japonský sklizňový nůž pro leváky s tenkou čepelí SENKICHI - 145 mm
822,31 Kč bez DPH
995 Kč

Precizní sklizňový nůž od značky SENKICHI s tenkou zahnutou čepelí o celkové délce 145 mm. Nůž je ideální pro sklizeň listové a kořenové zeleniny. Pro leváky. Vyrobeno v...

Kód: 9898