Kuchyňské nože

Japonské kuchyňské nože se řadí do různých kategorií podle využití nebo způsobu, jakým jsou vyrobeny. Každý nůž má svou tradici a unikátní název, jako například Funayuki, Deba nebo Yanagiba. Každý z těchto nožů může být použit na širokou škálu potravin, od ryb, masa, zeleniny až po sushi a sashimi. Každopádně musíme klást důraz na to, abychom používali správný nůž na práci, ke které byl určen. Při nesprávném zacházení může dojít k nežádoucímu poškození nebo zranění. Mezi přední dodavatele našich nožů patří MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který využívá dlouholetou rodinnou tradici a nabízí jednu z nejširších nabídek nožů v Japonsku.

2 položek celkem
Japonský profesionální nůž Yanagiba k přípravě sashimi MIKI HAMONO SEISAKUSHO - 240 mm
3 090,91 Kč bez DPH
3 740 Kč

Připravte si sashimi pomocí profesionálního nože Yanagiba od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který je ostrý a dokonale vyvážený pro přesné krájení. Nůž disponuje čepelí z...

Kód: 9481
Japonský kuchyňský nůž na sashimi Yanagiba MIKI HAMONO SEISAKUSHO - 240 mm
1 925,62 Kč bez DPH
2 330 Kč

Precizně vyrobený nůž Yanagiba pro přípravu sashimi od značky MIKI HAMONO SEISAKUSHO. Jednostranně broušený nůž s čepelí dlouhou 240 mm zajišťuje tenké řezy a...

Kód: 9466