Kuchyňské nože

Japonské kuchyňské nože se řadí do různých kategorií podle využití nebo způsobu, jakým jsou vyrobeny. Každý nůž má svou tradici a unikátní název, jako například Funayuki, Deba nebo Yanagiba. Každý z těchto nožů může být použit na širokou škálu potravin, od ryb, masa, zeleniny až po sushi a sashimi. Každopádně musíme klást důraz na to, abychom používali správný nůž na práci, ke které byl určen. Při nesprávném zacházení může dojít k nežádoucímu poškození nebo zranění. Mezi přední dodavatele našich nožů patří MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který využívá dlouholetou rodinnou tradici a nabízí jednu z nejširších nabídek nožů v Japonsku.

1 položek celkem
Japonský kuchyňský užitkový nůž s kladívkovou povrchovou úpravou UMEBACHI RYUMA - 135 mm
921,49 Kč bez DPH
1 115 Kč

Užitkový kuchyňský nůž od značky UMEBACHI RYUMA s čepelí o délce 135 mm. Nůž je lehký a je určen pro zpracování ryb, krájení masa a dalších kuchyňských úkolů. Vyrobeno v...

Kód: 9643