Kuchyňské nože

Japonské kuchyňské nože se řadí do různých kategorií podle využití nebo způsobu, jakým jsou vyrobeny. Každý nůž má svou tradici a unikátní název, jako například Funayuki, Deba nebo Yanagiba. Každý z těchto nožů může být použit na širokou škálu potravin, od ryb, masa, zeleniny až po sushi a sashimi. Každopádně musíme klást důraz na to, abychom používali správný nůž na práci, ke které byl určen. Při nesprávném zacházení může dojít k nežádoucímu poškození nebo zranění. Mezi přední dodavatele našich nožů patří MIKI HAMONO SEISAKUSHO, který využívá dlouholetou rodinnou tradici a nabízí jednu z nejširších nabídek nožů v Japonsku.

4 položek celkem
Japonský sklizňový nůž pro leváky s tenkou čepelí SENKICHI - 145 mm
822,31 Kč bez DPH
995 Kč

Precizní sklizňový nůž od značky SENKICHI s tenkou zahnutou čepelí o celkové délce 145 mm. Nůž je ideální pro sklizeň listové a kořenové zeleniny. Pro leváky. Vyrobeno v...

Kód: 9898
Japonský sklizňový nůž s tenkou čepelí SENKICHI - 165 mm
867,77 Kč bez DPH
1 050 Kč

Precizní sklizňový nůž od značky SENKICHI s tenkou zahnutou čepelí o celkové délce 165 mm. Nůž je ideální pro sklizeň listové a kořenové zeleniny. Vyrobeno v Japonsku.

Kód: 9889
Japonský sklizňový nůž se zahnutou čepelí SENKICHI - 165 mm
1 086,78 Kč bez DPH
1 315 Kč

Precizní sklizňový nůž od značky SENKICHI s tenkou zahnutou čepelí o celkové délce 165 mm. Nůž je ideální pro sklizeň listové a kořenové zeleniny. Vyrobeno v Japonsku.

Kód: 9892
Japonský sklizňový nůž SENKICHI - 155 mm
834,71 Kč bez DPH
1 010 Kč

Sklizňový nůž od značky SENKICHI je ideální nástroj pro sklizeň listové zeleniny. Délka čepele 155 mm. Vyrobeno v Japonsku z kvalitní oceli.

Kód: 9886