Kataba

Kataba (片刃) je pila s velmi dlouhou čepelí, pouze jednou sadou zubů a krátkým ocelovým hřbetem. Kataba se používá vždy, když Ryoba ani Dozuki neodvedou perfektní práci. Kataba je ideální pro přesné, hluboké a dlouhé řezy, kde se díky zkrácenému hřbetu nezasekne a lze s ní řezat kontinuálně. Aby se pila díky zkrácenému hřbetu tolik nekroutila, má obecně také větší tloušťku čepele, než její sestra Dozuki. Kataba se dá také použít jako kolíčková pilka. Chcete vědět víc?

1 položek celkem
Japonská extra jemná pilka Kataba YOSHIWAKA s nastavitelnou hloubkou pilového listu - 225 mm
1 099,17 Kč bez DPH
1 330 Kč

Klasická japonská ruční pilka typu Kataba od výrobce YOSHIWAKA s velmi jemnými zuby, délkou čepele 225 mm a tradiční dřevěnou rukojetí obalenou umělým ratanem. Ideální pro...

Kód: 7164